marți, 27 iulie 2010

Mă car

Da, aţi auzit bine. Mă rog, aţi citit.

Plec în vacanţă. În sfârşit. Mereu mi se pare că plec prea târziu. În fine, nimic nou sub soare (pentru mine, cel puţin)... plec la Letze. Aşa-mi place să-i zic Luxembourg-ului. Mi se pare mai haios. =D Letzeburg, Luxembourg, Luxemburg, Lux, Letze.

Lux sună cocălăresc.

- Unde plec în vacanţă?
-  La Lux.
Letze sună mai haios.

- Unde pleci în vacanţă?
- La Letze. ;3

Oh, am început să bat câmpii. Partea bună e că măcar mă mai plimb. Nu o să stau în băşina aia de ţară toată luna August (şi o parte din Septembrie). Măcar mă mai duc şi pe la Paris, Viena, Praha. =P Vin cu poze, desigur. Pentru că ador pozele. Oricum, plec poimâine, deci s-ar putea să mai scriu un post.

Dacă nu, ăsta o să fie postul de adio! D:

M-am cărat!




P.S.: Aţi văzut asta? <3 Can't wait!

3 comentarii:

Daniel spunea...

facem un schimb de linkuri ? Eu te`am adaugat in Blogroll cu numele Emi adauga`ma si tu cu titlul Filme ROmanesti... da`mi de stire daca esti de acord.

Si scz ca nu te`am anuntat ca am scos bannerul tau.. :d

Anonim spunea...

daca doresti sa facem link exchange cu siteul www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul "filme online gratis" daca esti de acord astept mailul tau cu numele siteului si titlul cu care doresti sa te adaug
mersi
costel_box@yahoo.com

Anonim spunea...

Hello! Distractie placuta in vacanta! :)
Eu voiam sa te anunt ca imi restructurez blogrollul si renunt la schimbul de linkuri. Mi se pare corect sa te anunt ca iti scot blogul de acolo, in caz ca vrei sa faci la fel.
Spor in toate,

licuriciu

Trimiteți un comentariu